Lajme

Colors: Purple Color

Posted by: Admin on March 25, 2019in SocialeLeave a comment

Në sezonin e ri Ulqini do të hyjë me komunikacion të rregulluar, tha kryetari i Komunës Loro Nrekiq.

Policia arrestoi H.K. nga Ulqini, për shkak të dyshimet se, në dëm të shtetas së Shqipërisë e cila punonte në Ulqin, kreu veprën penale përdhunim, njoftohet nga Drejtoria e Policisë.

“Përdhunimi u denoncua dje në orët e pasdites në Njësinë e Sigurisë në Ulqin, zyrtarët e policisë menjëherë kanë vepruar sipas denoncimit dhe së shpejti kanë identifikuar dhe arrestuar H.K.

Posted by: Admin on March 25, 2019in SocialeLeave a comment

Në sezonin e ri Ulqini do të hyjë me komunikacion të rregulluar, tha kryetari i Komunës Loro Nrekiq.

Posted by: Admin on March 25, 2019in SocialeLeave a comment

Në sezonin e ri Ulqini do të hyjë me komunikacion të rregulluar, tha kryetari i Komunës Loro Nrekiq.

Posted by: Admin on March 25, 2019in SocialeLeave a comment

Në sezonin e ri Ulqini do të hyjë me komunikacion të rregulluar, tha kryetari i Komunës Loro Nrekiq.

Flash Lajme