Lajme

Colors: Purple Color

Albin Kurti
Ka protesta të VETËVENDOSJE!-s në të cilat unë nuk kam marrë pjesë. Mirëpo, nuk ka protestë të Lëvizjes sonë në të cilën nuk ka marrë pjesë anëtari ynë më i moshuar, 94 vjeçari, Limon Isufi.

Gjatë periudhës kohore Janar-Shtator 2019, 5,573 shoferëve iu është ndaluar drejtimi i mjetit me veprim motorik.

Ndërsa, 12,285 shoferëve iu kanë vendosur pikë negative.

Policia apelon që të respektohen rregullat në trafikun rrugor, në të kundërtën drejtuesit mund të mbeten pa patentë shoferë.

Mexhide Shyti - Dautaj ka nevojë për ndihmën tuaj!

Mexhide Shyti – Dautaj ka nevojë për ndihmën tuaj!

Mexhide Shyti – Dautaj, nënë e tre fëmijëve, vuan nga një sëmundje e rëndë në mëlçi dhe ka nevojë urgjente për trajtim jashtë vendit.

Kompleksi ushtarak i braktisur – i njohur si Qyteti i Ndaluar – qëndron prapa një porte të rëndë dhe të bllokuar në lagjen e qetë të Wünsdorf. Ka qenë bosh që nga ushtarët e fundit të mbetur rusë të lënë 25 vjet më parë, pas rënies së Perdes së Hekurt.

Flash Lajme