Lajme

Colors: Purple Color

Arrestohen hajnat “serik” në Ferizaj

Pas hetimeve intensive, hetuesit policor të sektorit rajonal të hetimeve Ferizaj, kanë arritur që të identifikojnë tre persona të dyshuar për kryerjen e veprës  penale  të grabitjes.

“Mijra banorë të Luginës së Preshevës dhe të Maqedonisë së Veriut që kanë ikur nga lufta dhe jetojnë qe 20 vite në Kosovë, ende nuk kanë dokumente të Kosovës, madje as të përkohëshme, alarmon Lëvizja qytetare “Lugina pa Dokumente”, e cila kërkon që institucionet e Kosovës urgjentisht të gjejnë zgjidhje.

Nga afër punimet në asfaltimin dhe rregullimin e kësaj rruge i ka ndjekur edhe kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu.

Ai ka thënë se kjo rrugë ka filluar qysh nga qeverisjet e kaluara, mirëpo asnjë qeverisje deri më sot nuk ka arritur ta përfundojë, për shkak edhe të shumë sfidave që ka pasur kjo rrugë.

Tahiri takoi ambasadorët e BE-së

Tahiri takoi ambasadorët e BE-së

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka zhvilluar sot një takim me ambasadorë dhe shefa të misioneve diplomatike të vendeve të Bashkimit Evropian, të cilët i ka informuar për masat që po ndërmerr ministria që ai drejton në adresimin e gjetjeve të Raportit të Vendit të Komisionit Evropian.

Flash Lajme