Lajme

Colors: Purple Color

Kërcënojnë me armë, arrestohen dy persona

Dy persona janë arrestuar në Fushë Kosovë, pasi kanë kërcënuar një burrë dhe një grua.

Policia njofton se njëri prej të dyshuarve e kishte nxjerrë një revole dhe ua kishte drejtuar viktimave.

Flash Lajme