Shqipëri

Colors: Purple Color

Është shkarkuar nga detyra me vendim të Këshillit të Ministrave, zv/ministrja e Kulturës, Valbona Shujaku.

Valbona Shujaku do të zvëndësohet në këtë detyrë nga Meri Kumbe. Meri Kumbe është Doktore e Shkencave në Muzikologji, eksperte e trashëgimisë kulturore jomateriale, lektore në Departamentin e Kompozicionit, Muzikologjisë, Dirigjimit dhe Pedagogjisë muzikore.

Flash Lajme

Më të lexuarat