Shqipëri

Colors: Purple Color

Ambasadorja gjermane në Shqipëri, Susanne Schütz ka reaguar për rastin e prokurorit Bujar Sheshi.

Susanne Schütz: “Nuk i njoh të gjitha detajet e procesit por për mua është mjaft e rëndësishme të theksoj edhe njëherë se për Gjermaninë dhe Bashkimin Europian është shumë e rëndësishme që reforma në sistemin e drejtësisë të mund të ecë përpara.

Flash Lajme