Shqipëri

Colors: Purple Color

Zbardhet ngjarja e ndodhur në mbrëmjen e 24 janarit në fshatin Bastar i Mesëm, ku humbi jetën një shtetas. Pas një pune intensive dhe të pandërprerë 48 orëshe, Policia e Tiranës në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë ka zbardhur rrethanat dhe arrestuar 3 persona, për një ngjarje të raportuar në nisje si një vdekje aksidentale.

Policia e Tiranës ka zbardhur ngjarjen e ndodhur mbrëmjen e 24 janarit në fshatin Bastar i Mesëm, ku humbi jetën një 34-vjeçar.

Burime zyrtare nga policia e kryeqytetit bëjnë të ditur se pas një pune intensive dhe të pandërprerë 48 orëshe, Policia e Tiranës në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë ka zbardhur rrethanat dhe arrestuar 3 persona, për një ngjarje të raportuar në nisje si një vdekje aksidentale.

Autoriteti Rrugor Shqiptar njoftoi për një devijim tjetër trafiku në autostradën Tiranë – Durrës. “Në segmentin rrugor Tiranë-Durrës, tek CityPark dhe Ford për referencë, në kuadër të punimeve të emergjencës të miratuara për këtë segment rrugor, sot po punohet për zevendësimin e “neë jersave” me “guardrela” në këto dy pika të saj.

Ndalohen katër shtetas të cilët në bashkëpunim me njëri-tjetrin kryenin vjedhje banesash në qytetin e Kavajës dhe fshatrave përreth.

Policia e Kavajës informoi se janë zbardhur 13 vjedhje banesash dhe në kuadër të operacionit “Perimetri”,  janë ndaluar katër shtetas të cilët në bashkëpunim me njëri-tjetrin kryenin vjedhjet

Flash Lajme