Shqipëri

Colors: Purple Color

Një ngjarje e rëndë është regjistruar pasditen e sotme në Sarandë. Mësohet se një 18-vjeçar është aksidentuar në rrugën Turizëm-Kanali i Çukës në Sarandë.

Bëhet me dije se 18-vjeçari , Arbër Dyleshari ishte duke udhëtuar me motoçikletën në momentin kur ka dalë nga rruga dhe për pasojë ka marrë plagë të rënda dhe fraktura në të gjithë trupin.

Një ndër qytetet më të lashta dhe me vlera të shumta historike, kulturore, arkeologjike dhe etnografike, por që shumë prej këtyre vlerave vazhdojnë të jenë të panjohura si për banorët e Qarkut të Lezhës, ashtu edhe për vizitorët vendas dhe turistët e huaj.

Trupi gjykues i Gjykatës së Krimeve të Rënda ka vendosur që të mos pranojë kërkesën e Saimir Tahirit për pushimin e çështjes apo gjykimin e shkurtuar.

Kështu, gjykimi për Tahirin dhe Jaeld Celën do të vijojë normalisht dhe gjatë gjyqit do të shqyrtohet e gjithë dosja.

Në bashkëpunim me misionin e OSBE-së, Policia e Shtetit, ka nisur sot trajnimet për zgjedhjet lokale të 30 Qershorit 2019, pavarësisht nga situata politike në vend dhe mosdeklarimit të partive të opozitës si ZGJIDHJA, PAA, PD, LSI etj, nëse do të mund të marrin pjesë ose jo në këto zgjedhje të pareformuara.

Flash Lajme