Shqipëri

Colors: Purple Color

Policia ka arritur të identifikojë autorin e grabitjes së bankës në Tepelenë. Sipas informacioneve të fundit zyrtare, bëhet e ditur se falë reagimit të shpejtë dhe profesional të Drejtorisë Vendore të Policisë Gjirokastër dhe Policisë lokale, në kohë reale është bërë i mundur identifikimi i autorit të dyshuar të vjedhjes me armë.

Një grabitje me armë zjarri ka ndodhur ditën e sotme në qytetin e Tepelenës, ku një bankë e nivelit të dytë ka rënë pre e maskave.

Menjëherë pas grabitjes policia ka nisur hetimet dhe bën të ditur se është identifikuar autori i dyshuar për vjedhjen me armë, por për shkak të hetimin nuk i ka bën të ditura gjeneralitetet e grabitësit.

Për “Ditën e Mbrojtjes së të Dhënave Personale”, Zyra e Komisionerit prezantoi nismën “Luaj dhe mëso-Happy Onlife”. Në mjediset e shkollës 9-vjeçare “Kosova” u zhvillua aktiviteti festiv me nxënës e mësues ku kjo iniciativë është promovuar, me mbështetjen dhe koordinimin e Drejtorisë Arsimore të Tiranës.

Flash Lajme