Shqipëri

Colors: Purple Color

Nga Silva Caka, deputete e LSI

Është bërë e udhës tashmë që Prokuroria e Përgjithshme të reagojë me deklarata drejtuar popullit të Arta Markut, të cilin për të disatën herë radhazi, Arta tenton t’a gënjejë.

Për “Ditën e Mbrojtjes së të Dhënave Personale”, Zyra e Komisionerit prezantoi nismën “Luaj dhe mëso-Happy Onlife”. Në mjediset e shkollës 9-vjeçare “Kosova” u zhvillua aktiviteti festiv me nxënës e mësues ku kjo iniciativë është promovuar, me mbështetjen dhe koordinimin e Drejtorisë Arsimore të Tiranës.

Pas reagimit të Kryeprokurores së Përkohshme, Arta Marta, këtë herë ka reaguar Komisioni i Monitorimit të Reformës në Drejtësisë. Në një reagim për ish-prokurorin Bujar Sheshi, aktualisht anëtar i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, ky Komision shkruan se: ”Sipas Autoritetit për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit, Bujar Sheshi “figuron në dokumente të Sigurimit të Shtetit si bashkëpunëtor, Sektori V, drejtimi Inteligjencë-Rini por nga verifikimet e tanishme nuk disponojmë dokumente që vërtetojnë aktivitetin e tij”.

Flash Lajme