Shqipëri

Colors: Purple Color

Protesta u ka kushtuar studentëve disa javë pushimi më pak. Orët e pazhvilluara mësimore gjatë kohëzgjatjes dy mujore të protestës janë zëvendësuar këtë periudhë, si rrjedhojë sezoni i provimeve është shtyrë.

Policia e Durrësit ka arrestuar një 28-vjeçar, D.M  pasi lëvizte me armë nëpër qytet. I arrestuari banues në Sukth të Durrës, posedonte një armë të tipit “Ekol 99”.

Tashmë ai është dërguar në komisariatin numër 6 të qytetit bregdetar ndërsa pritet të dal para gjykatës dhe mbi të do të rëndojnë akuza e ‘prodhimit të armëmbajtjes pa leje’.

Flash Lajme

Më të lexuarat