Shqipëri

Colors: Purple Color

Me 25 gusht 1992 shtatë gazetarë të gazetës “Rilindja Demokratike” japin dorëheqjen dhe shumica punësohen te “KOHA JONE” 

-Gazetarët Arben Ruka, Genc Tirana, Vera Isaku, Ben Blushi, Armand Shkullaku, Mëhill Tanushi dhe Dritan Kaba japin për shtyp këtë deklaratë drejtuar organeve të shtypit, Radio Televizionit, përfaqësive diplomatike dhe institucioneve ndërkombëtare-

Zjarret ‘pushtojnë’ Gjirokastrën, pamje dramatike nga qyteti

Një zjarr i përmasave të mëdha ka përfshirë zonën pranë rrugës nacionale Gjirokastër-Tepelenë. Flakët po përparojnë të favorizuara edhe nga era, ndërkohë që shërbimet zjarrfikëse kanë mbërritur në vendin e ngjarjes dhe po punojnë për shuarjen e zjarrit.

Flash Lajme

Më të lexuarat