Shqipëri

Colors: Purple Color

Gjatë një takimi të zhvilluar më 11 dhjetor 2019, midis ambasadorit të Azerbajxhanit në Greqi, Anar Huseynov dhe ambasadores së Shqipërisë në Greqi, Ardiana Hobdari, palës shqiptare i është dhënë një çek simbolik për 500,000 euro si ndihmë financiare nga qeveria e Azerbajxhanit për të ndihmuar në kalimin e pasojave tërmetit në Shqipëri.

Xhentila Gjoshi

Ministria e Drejtësisë ka hartuar së fundmi një draft për amnistinë që do të jepet për të burgosurit në IEVP-të e vendit tonë. Ky draft është pohuar edhe nga vetë ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj, e cila ditën e djeshme u shpreh se propozimi është depozituar nga Ministria e Drejtësisë në Këshillin e Ministrave dhe pritet të miratohet ditët në vijim.

Flash Lajme