Shqipëri

Colors: Purple Color

Ambasadori i SHBA-ve në Kosovë, Philip Kosnett, ka thënë se vendi i tij  asnjëherë nuk ka inkurajuar në mënyrë aktive ndryshimin e kufijve apo ndarjen.

“Ne kemi thënë se nëse Kosova dhe Serbia bien dakord për një zgjidhje gjithëpërfshirëse që përfshin rregullimin e kufijve, ne nuk do ta refuzojmë atë, por është e rëndësishme që shikuesit tuaj ta dinë që SHBA.

Flash Lajme