Deputeti Lefter Maliqi e konsideroi një parodi atë që po zhvillohet sot në Kuvend, përmes së cilës tha ai, po kërkohet të merret presidenti.

Gjatë seancës parlamentare ku po diskutohet draft-rezoluta për shkarkimin e presidentit Meta, pasi ai anuloi zgjedhjet e 30 qershorit.

Pjesë nga debati:

Ligoraq Karamelo: Ju karakterizoheni nga saktësia matematikore, por ne që nuk bëjnë pjesë në grupe jemi të shumtë, ndaj kërkojmë të tregoheni më tolerantë, të na jepni më shumë minuta

Gramoz Ruçi: Koha nuk është kompetencë e imja, por e Konferencës së Kryetarëve, esenca është jo sa flet por çfarë thua kur flet.

Lefter Maliqi: Me këtë akt, parodi, kërkon të marrë edhe presidentin, se së shpejti do të rrëzoni edhe kryetarin e KQZ, mos do e fusni në burg atë, këto janë turpe, skandale. Unë po pres të vijë Rama dhe do kem punë dhe procedurë edhe me të.

Ruçi: Me Kryeministrin nuk ka punë, ka debat me fakte, me njërën tjetrën

Flash Lajme