Monedha e Eurozonës vazhdon edhe sot të qëndrojë në të njëjtat vlera duke u këmbyer me 121.7 lekë.

Referuar të dhënave të Credins Bank, edhe Paundi Britanik nuk ka pësuar luhatje krahasuar me dje ndaj vazhdon edhe sot të ketë po të njëjtën vlerë prej 136.5 lekësh.

Ndërkaq Dollari Amerikan ka fituar 0.2 pikë duke kapur nivelin e 107.5 lekëve.

Franga Zvicerane ka rënë në vlerën e 108 lekëve duke humbur 0.2 pikë. Dollari Kanadez dhe ai Australian këmbehen sot përkatësisht me 80.7 lekë dhe 74.2 lekë.

Flash Lajme

Më të lexuarat