David Harris, Drejtori Ekzekutiv i Komitetit Hebreo-Amerikan (American Jewish Committee) ka renditur gjërat e përbashkëta midis Shqipërisë dhe Izraelit, përmes një mesazhi në Twitter.

“Shqipëria dhe Izraeli kanë disa gjëra të rëndësishme të përbashkëta:

• Kombe të vogla, krenare me histori të lashta

• Sfidat e lagjeve – Ballkani dhe Lindja e Mesme

• Vende të qëndrueshme pro-amerikane

• Komunitetet e diasporës anembanë botës

• Angazhimi ndaj lirisë së adhurimit për pakicat”,- shkruan ai.

#Albania & #Israel have some important things in common:

•Small, proud nations w/ ancient histories

•Challenging neighborhoods—Balkans & Middle East

•Staunchly pro-American countries

•Diaspora communities around the world

•Commitment to freedom of worship for minorities pic.twitter.com/F09OvisEwI

— David Harris (@DavidHarrisAJC) July 12, 2019

Flash Lajme

Më të lexuarat