Një prej të shqiptarëve nga fshati Prull në Lezhë, Pjetër Lleshgegaj, që tashmë është nënshtetas amerikan, ka postuar një foto me diçiturën “LEZHA në SHBA!”. Dhe ku janë në një festë, por të gjithë nga Lezha, e tashmë edhe amerikanë të vertetë.

Flash Lajme

Më të lexuarat