Familja e kishte denoncuar të humbur. Gjendet gjatë emisionit ”Pa Gjurmë”, 18-vjeçarja Rozaldina Nasufi, e cila në transmetin live, tha se: ”Jam në Durrës dhe shtatzënë”. Babai ngre dyshime se vajza e tij mund të jetë në kushtet e presionit nga persona të tjerë për të thënë se është mirë.

18-vjeçarja doli nga shtëpia e saj 8 anëtarëshe, pasi i kërkoi para babait për të shkuar tek marketi i lagjes për të blerë një pije. Familjarët dyshojnë se vajza e tyre mund të jetë rrëmbyer për arsye trafikimi. Babai i saj tregoi se ditën kur Rozaldina u largua kishte veshur një palë atlete ngjyrë ari, një palë xhince të zeza, një bluzë të bardhë dhe një xhaketë ngjyrë kafe.

Flash Lajme

Më të lexuarat