Nuk ka sjellë asgjë të re as seanca plenare e jashtëzakonshme e pasdites së kësaj të mërkure, e para për këtë sesion të ri parlamentar, e kërkuar nga kryeministri Rama për shkarkimin dhe emërimin e Ministrave të rinj të kabinetit qeveritar.

E vetmja risi janë pamjet e ndërrimit të afro gjysmës së kabinetit qeveritar, ku ish-ministrat janë rehatuar në stolat e deputetëve, ndërsa të rinjtë që presin në lozhat e Kuvendit duke ndjekur nga afër votimin e tyre.

1 nga 26

Flash Lajme