Forumi Rinor Demokrat distancohet nga aktet e dhumës ushtruar ndaj deputetëve rishtarë dhe forcave të policisë. Kryetari i këtij forumi Belind Këlliçi thekson se beteja e të rinjve demokratë ka target vetëm Kryeministrin Rama.

Sipas Këllicit protestuesit e forumit rinor të PD janë ndaluar nga policia në kundërshtim me ligjin me qëllim frikësimin e qytetarëve për të mos protestuar.

Kryetari i forumit rinor të PD paralajmëron rritjte progresive të prezencës së të rinjve në protestën antiqeveritare.

Flash Lajme