Maqedoni

Colors: Purple Color

Kryetari i komunës së Likovës Erkan Arifi u takua sot me Ministrin e Mjedisit jetësor dhe planifikimit hapësinor, Naser Nuredini. Sipas njoftimit të komunës, tema e takimit ishte realizimi i projektit për ndërtimin e një objekti sedimentar si pjesë e impiantit të filtrimit për furnizimin me ujë të pijshëm në komunën e Likovës, me vlerë prej 730 329,oo Euro, ku nga Ministri u informua se procedura është në fazën e fundit të zgjedhjes së kompanisë ndërtimore dhe se punët do të fillojnë shumë shpejt (Ky projekt administrohet nga ana e ministrisë).

Ish-kryeprokurorja speciale, Katica Janeva do të mbetet në paraburgim, pasi që nuk iu pranua garancioni për shfuqizimin e kësaj mase. Ajo është e dyshuara e tretë për rastin “Zhvatja”, lidhur me rastin me biznesmenin Orce Kamçev, i cili kishte paguar 1.5 milionë euro për të parandaluar procesimin e lëndës që po hetohej nga Prokuroria Speciale.

Kryetari i komunës së Likovës Erkan Arifi u takua sot me Ministrin e Mjedisit jetësor dhe planifikimit hapësinor, Naser Nuredini. Sipas njoftimit të komunës, tema e takimit ishte realizimi i projektit për ndërtimin e një objekti sedimentar si pjesë e impiantit të filtrimit për furnizimin me ujë të pijshëm në komunën e Likovës, me vlerë prej 730 329,oo Euro, ku nga Ministri u informua se procedura është në fazën e fundit të zgjedhjes së kompanisë ndërtimore dhe se punët do të fillojnë shumë shpejt (Ky projekt administrohet nga ana e ministrisë).

Sot në Komunën e Çarit u bë inaugurimi i Qendrës së Komuniteti Rinor, një hapësirë inovative publike e cila u themelua për të mbështetur dhe stimuluar kreativitetin, veprimet dhe shërbimet si themel për ndërtimin e shoqërive të hapura, institucioneve moderne dhe për ngritjen e udhëheqësve të ardhshëm të përgjegjshëm.

Flash Lajme