Maqedoni

Colors: Purple Color

Ka ndërruar jetë gazetari i njohur tetovar, Enver Shala. me një karrierë të pasur në gazetën e dikurshme “Flaka”, por edhe në mediat e tjera.

Sot në varrezat e qytetit të Tetovës, me protokolle të posacme gjatë ceremonive mortore në kushte të COVID-19, iu dha lamtumira e fundit doajenit të gazetarisë shqiptare Enver Shala I cili, si pasojë e koronavirusit ndërroi jetë, në moshën 72 vjecare në spitalin Klinik të Tetovës.

Vetëm tri ditë para ditës kur duhet të fillojë përdorimi i saj, dështon sistemi i platformës për mësim online në të gjitha shkollat në vend. Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se ende testohet softueri me të cilin pritet që të shërbehen më shumë se 270 mijë nxënës, arsimtarë dhe prindër.

Nuk ka kompromis për konfirmimin e 5 gjendjeve të jashtëzakonshme në Kuvend. Shumica akoma nuk ka siguruar 2/3 e votave të nevojshme për miratimin e tyre. Burime nga partia opozitare VMRO-DPMNE bëjnë të ditur se akoma nuk i kanë shterur argumentet e tyre që më pas të mbështesin miratimin e 5 gjendjeve të shpallura nga 18 marsi deri më 15 qershor si pasojë e krizës me virusin korona.

Flash Lajme

Më të lexuarat