Maqedoni

Colors: Purple Color

Opinion nga Urim Saliu

Zaev ngriti nga hiçi LSDM-në ,atë që po e fundosnin Crvenkovski ,Buçkovski ,Sheqerinska dhe të tjerë.Tani Zaevin po e sulmojnë pandërprerë në shumë fronte.Ai gabimin e parë e bëri se shpëtoi “kokat”e atyre për të cilët u betua se do t’i dërgojë drejt fundit politik dhe qelisë së burgjeve.Zaevin tani e torturon ideja se pati në dorë t’a bëjë një gjë dhe u zbraps.Beteja me keqbërësit politik i rrëshqiti nga duart .Në vend që disa figura politike t’i shihte prapa grilave,ata u arratisën dhe u forcuan për kundërsulm politik ndaj tij.Por kjo nuk mbaron me kaq.Ai përveçse duhet t’a zgjidhë skandalin “reket” pikë për pikë ai duhet tash të luftojë mos ia marrin drejtimin e partisë.Ai ka plot kundërshtar politik brenda taborit të vet që duan t’ia marrin fronin në terrenin që e kanë të gatshëm .

Aleanca për Shqiptarët ka reaguar lidhur me tentimin e fshehjes, respektivisht heshtjes nga ana e institucioneve kompetente ne lidhje me rastin e kapjes se dy personave nga ana e policisë te cilët kanë shpërndarë (shitur) lëndë nar kotike duke e shfrytëzuar veturën e inspektorit të policisë nga sektori i punëve te brendshme në Tetovë.

VMRO-DPMNE ka publikuar të dhëna që hedhin dyshime se Bojan 13, Prokurorja Speciale Katica Janeva dhe Kryeministri Zoran Zaev kanë bërë zhvatje që nga viti 2017. Partia opozitare pretendon se dy vjet më parë është ngritur aktakuzë nga Prokuroria Themelore Publike kundër Adrian Amzoskit dhe kompanisë “FINE” SHPK Shkup në lidhje me ndërtimin e objektit “Kosmos” në të cilin Amzoski ishte investitor.

Flash Lajme