Maqedoni

Colors: Purple Color

ëvizja BESA sonte para strukturave të saja në Gostivar ka shpaluar platformën e saj ‘BESA’ . Barazi, ekonomi, stabilitet dhe ardhmëri janë shtyllat e platformës së kësaj partie. Për më shumë shihni kumtesën e Lëvizjes BESA në Facebook: “Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, me nënkryetarët, Fadil Zendeli (deputet), Kastriot Rexhepi dhe Abdush Demiri, anëtari i kryesisë qendrore, Arafat Shabani si dhe deputetja Teuta Bilalli, para qytetarëve të Gostivarit shpalosen platformën “BESA”, e cila përbëhet nga katër shtylla të forta; #Barazi, #Ekonomi, #Stabilitet dhe #Ardhmëri.

Bashkimi Demokratik për Integrim dhe VMRO-DPMNE-ja e kanë vërshuar sot Parlamentin me mijëra amendamente kundër propozimit të LSDM-së që Maqedonia të jetë një njësi zgjedhore. Nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zeqiri, njëherit deputet i kësaj partie, gjatë një prononcimi për gazetën LAJM, vlerësoi se bëhet fjalë për hap të koordinuar të VMRO-DPMNE-së dhe BDI-së, respektivisht vazhdim i veprimit të koordinuar mes këtyre dy partive, që sipas tij po zgjat tani një kohë më të gjatë.

Bujar Osmani
Karavani ec..
Sot edhe Qeveria e Sërbisë edhe ajo e Maqedonisë së veriut miratuan tekstin e marrëveshjes për krijimin e Kalimit të përbashkët kufitar Llojan- Miratoc. Dy qeveritë obliguan Ministrat e brendshëm qënë afat prej shtatë ditësh në emër të Qeverive përkatëse të nënshkruajnë marrëveshjet dhe të fillon procedura e ratifikimit në Parlamentin e Sërbisë dhe Maqedonisë së Veriut

Bashkimi Demokratik për Integrim dhe VMRO-DPMNE-ja e kanë vërshuar sot Parlamentin me mijëra amendamente kundër propozimit të LSDM-së që Maqedonia të jetë një njësi zgjedhore. Nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zeqiri, njëherit deputet i kësaj partie, gjatë një prononcimi për gazetën LAJM, vlerësoi se bëhet fjalë për hap të koordinuar të VMRO-DPMNE-së dhe BDI-së, respektivisht vazhdim i veprimit të koordinuar mes këtyre dy partive, që sipas tij po zgjat tani një kohë më të gjatë.

Bujar Osmani
Karavani ec..
Sot edhe Qeveria e Sërbisë edhe ajo e Maqedonisë së veriut miratuan tekstin e marrëveshjes për krijimin e Kalimit të përbashkët kufitar Llojan- Miratoc. Dy qeveritë obliguan Ministrat e brendshëm qënë afat prej shtatë ditësh në emër të Qeverive përkatëse të nënshkruajnë marrëveshjet dhe të fillon procedura e ratifikimit në Parlamentin e Sërbisë dhe Maqedonisë së Veriut

Bashkimi Demokratik për Integrim dhe VMRO-DPMNE-ja e kanë vërshuar sot Parlamentin me mijëra amendamente kundër propozimit të LSDM-së që Maqedonia të jetë një njësi zgjedhore. Nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zeqiri, njëherit deputet i kësaj partie, gjatë një prononcimi për gazetën LAJM, vlerësoi se bëhet fjalë për hap të koordinuar të VMRO-DPMNE-së dhe BDI-së, respektivisht vazhdim i veprimit të koordinuar mes këtyre dy partive, që sipas tij po zgjat tani një kohë më të gjatë.

Flash Lajme