Maqedoni

Colors: Purple Color

Në rajonin e Stacionit policor për mbikëqyrje kufitare “Bllacë” dje rreth orës 20:00 tek vendi “Terminal”, efektivët e policisë e kanë privuar nga liria F.D. (33) nga fshati Pustenik, Kosovë, për shkak të dyshimit se është kryerës i veprës penale “prodhim i paautorizuar dhe lëshim në qarkullim të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve.

Flash Lajme