Maqedoni

Colors: Purple Color

Foto:Alsat-M

Pas një proteste të prindërve maqedonas kundër ndërtimit të një shkolle të posacme për nxënësit shqiptarë në Idrizovë, ka pasuar një mbledhje e përbashkët e banorëve maqedonas dhe shqiptarë me ministrin e arsimit, Arbër Ademi, kryetarin e Gazi Babës Boris Georgievski, deputetin e LSDM-së, Muhamed Zekiri si dhe deputetin e BDI-së, Artan Grubi.

Shkëlzen Halimi
Zgjimi i vetëdijes së fjetur shqiptare dukej si një proces i dhembshëm. Duhej shpresuar se veprimet dramatike do t’u jepnin forcë që të vërtetën ta shikonin në sy dhe se do të përcaktoheshin për një alternativë që nuk do të ishte e çastit, por e përhershme.

Flash Lajme

Më të lexuarat