Maqedoni

Colors: Purple Color

BDI mbrëmë ka zgjedhur kryesinë e degës në Çair ku në përbërje të saj do të jenë: Nazif Bushi- nënkryetar, Merita Koxhaxhiku –nënkryetare, Besim Koka –nënkryetar, Ardijan Muça –nënkryetar, Rami Qerimi – sekretar dhe Abdulselam Selami – sekretar organizativ.

Flash Lajme

Më të lexuarat