Maqedoni

Colors: Purple Color

Anulohet seanca për rastin “Thesari” për shkak të problemeve shëndetësore të të akuzuarit Sasho Mijallkov. Raporti i mjekut në gjykatë u paraqit nga avokati Lupço Shvrgovski, raporton TV21. Lëndë është në seancë dëgjimore.

Abdulla Memeti
Ky është Enti Shtetëror i Statistikës, në Shkup, që do ta bëjë regjistrimin e popullsisë në Maqedoninë Veriore pas disa muajve (2020)!
Ju që bërtitni me vite se problemi kyç në këtë shtet për padrejtësitë ndaj shqiptarëve dhe fatkeqësinë e tyre është mosregjistrimi i popullsisë, duhet të ndryshoni mendje dhe mos jepni “fetva” për gjërat që nuk i dini dhe rrethanat që nuk i njihni!

Ministri i arsimit, Arbër Ademi premtoi sot rritje të rrogave, por nuk ka dhënë datë për këtë. “Deri më tani kemi treguar se jemi të interesuar për të përmirësuar statusin material të punonjësve në arsim dhe kemi kredibilitet kur themi se do të ketë rritje të pagës në të ardhmen, por cila përqindje do të jetë dhe kur do të fillojë të zbatohet varet nga parametrat e konsideruar.

Shkëlzen Halimi
Sajuesit e manipulimeve dilnin në sipërfaqe dhe sakaq mjegullonin gjithçka që nuk i shkonte për shtati partisë në pushtet. Pra, kritika nuk kishte vend në ambientin që pretendohej të jetë demokratik.

Flash Lajme

Më të lexuarat