Ku ndodhet Katica Janeva?

Si që duket pas reketimit dhe shantazhimit që bëri PSP-ja, dikush e projektoi rënien e saj, edhe aspak nuk do jet çudi që dikush nëpërmjet Katica Janevës i arriti 3-qëllime.


1. Të shantazhoj e reketoj “viktimat” e përgjimeve.
2.Të shpallen të pa vlefshme të gjitha lëndët e PSP-së.
3.Ta zhduk Katica Janevën nga faqja e dheut e cila është edhe dëshmitarje komplet e këtij projekti.
Talat Xhaferri ishte njeriu kryesor që iku dhe nuk u dënua Gruevski, tani del e thot se bien posht të gjitha lëndët e PSP-së!
PSP-ja e shantazhimit dhe reketimit është projektuar nga shërbimet sekrete BULGARE me ndihmën e kualicionit qeveritar.
A po ndodhet Katica në Bulgari apo jo kët më së miri e di Talat Xhaferri!

#ELCHEKA

Flash Lajme