Sipas Entit Republikan të Statistikave ( regijistrimi i vitit 2002) shumë vendbanime kanë më shumë votues se banorë. Po i nimërojmë vetëm disa.

Debërca 3899 banorë 4625 votues, ,Mavrova R.

8898 banorë, 9847 votues, ,Novo Sellë 10781 banorë, 11452 votues.
Pllasnicë 51643 banorë, 4969 votues, ,Ohër 51643 banorë 52 858 votues, ,Resnjë 16266 banorë, 17119 votues.

Kjo nuk është e keqeja më e madhe, e keqeja më e madhe është se këto votojnë në dy adresa, por… kulmi i së keqes është se për çdo cikël të votimeve OSBE deklaron, zgjedhjet ishin të lira dhe demokratike me ndonjë incident të vogël.

I pyes publikisht zoterinjtë e OSBE. A do të kishin vepruar njëlloj sikur kjo që ndodh në të Veriut të ndodhte në vendet e atyre. Po listat zgjedhore me 300.000 votues që teprojnë (kështu deklaronte LSD e MV kur ishte në opozitë).Ja matematikë

Në zgjedhjet e vitit 2017 vendi ka pasur:

2.073.702 banorë. ,1.814.644 votues. ,0-5 vjeç 117.312. ,Shkolla fillore 192.715. ,Shkolla e mesme 76.394..
Gjithsej, fëmijë e nxënës 386.421.

Vetëm sipas Entit Republikan të statistikave, tepricë dalin 127.363 votues (18 deputetë). Kjo është, kurse ne meremi me Ramushin, Katicën, me ,,babanë e evlatëve”…….

Të gjithë në 26 korrik në këmbë në protestë në Shkup. Duhet një rrevoltë e madhe për ta larguar të keqen më të madhe të shqiptarëve nga pushteti. Çohuni. Ja ku e keni punën e ,,miqve”. Në 26 korrik të gjthë në Shkup. (Shpëtim Pollozhani)

Flash Lajme