Katica Janeva është kapur në një sallon ondulimi, ketë e ka bërë të ditur ne faqen e saj Marija P. Por megjithatë nuk dihet kur është bërë kjo video, shkruajnë portalet maqedonase.

Katica Janeva është në pushim mjekësor, ndërsa emri i saj është i ndërlidhur me  rastin “Reket” së bashku me Boki 13 dhe një biznesmen për shantazhimin e një të akuzuari nga Prokuroria Speciale.

Flash Lajme