Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti ka komentuar përplasjet mes kryeministrit Zaev dhe kryetarit të Sarajit, Blerim Bexheti.

Sipas tij, pas gjithë këtyre debateve, Zoran Zaev dhe Blerim Bexheti do t’i zgjidhin këto mosmarrëveshje dhe se ato keqkuptime që kanë pasur do t’i tejkalojnë.

“Sigurisht se ato dallime dhe keqkuptime do të tejkalohen mes Zaev dhe Bexhetit”, theksoi Ahmeti pas manifestimit për 18 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit.

Flash Lajme