Nuhiu përgëzon policinë që pr angosēn komitët
Mirënjohje e thellë për policët, njerëzit e frontit të parë, që përballen me veprat penale për çdo ditë. Mirënjohje për policin Jetmir Jusufi që edhe pse jashtë detyre, me kurajë u ballafaqua me dy hajdutë në një market të kryeqytetit.

Mirënjohje për ata që sot ndaluan edhe tifozët “Komitë” që s ulmuan shtetas të Kosovës. Vetëm me kurajë dhe punë, pavarësisht se në detyrë apo jashtë detyre, policia dhe qytetarët bashkërisht, mund të luftojnë kr imin dhe të promovojnë një jetë të përgjegjshme përballë ligjit!

Flash Lajme

Më të lexuarat