Forumi Rinor i BESËS në Tetovë sot ka shpërndarë fletushka edhe në shkollën e mesme bujqësore në Tetovë, për të sensibilizuar sipas tyre nxënësit, prindërit dhe profesorët për të përkrahur iniciativën e këshilltarëve të Lëvizjes BESA në Tetovë për emërimin e shkollave të mesme në gjuhën shqipe.

Në rastin konkret, BESA kërkon që shkolla e mesme bujqësore ”Mosha Pijade” të emërohet në ”Rexhep Voka”.

Forumi Rinor i Lëvizjes BESA në Tetovë sot ka shpërndarë fletushka për sensibilizimin e nxënësve, prindërve dhe…

Gepostet von Lëvizja BESA – Tetovë am Dienstag, 10. Dezember 2019

Flash Lajme

Më të lexuarat