Rami Mislimi

Gjithnjë i kam qejf njerëzit unik që kanë stilin e veçantë prej tjerëve, dhe e ndjejnë veten të ri, ama këto rruza të Buxhakut s’munda me i përtyp, sdi a stil e ka apo çka ende vazhdojë të bëjë muhabet me veten.

Arbëresha – vajza ime i ka të njejtë që ua lidh flokët kukullave,
Nejse edhe unë mbaj një zinxhir andaj thonë njeriu nuk mplaket me mend ??