Kryeministri Zoran Zaev tha se nëse dështojnë zgjedhjet presindeciale do të inciohen ndryshime kushtetuese me qëllim që presidenti të zgjidhjet në kuvend ose të hiqet censusi. I ftuar në emisionin “Rruga Drejt” që do të transmetohet sonte në orën 20:40 në Alsat, Zaev megjithatë u shpreh i bindur se zgjedhjet do të jenë të suksesshme.

Kryeministri Zaev gjithashtu foli për zgjedhjet presidenciale, për financimin e fushatës, për rritjen e rrogave dhe ekonomisë, për largimin e qytetarëve nga vendi dhe për nepotizmin.

Flash Lajme