Do të jenë më tepër ministra, pra do të jenë më shumë se tre. Në kohë do të kumtojmë kur do t’i kemi vendimit do t’i kumtojmë, ka deklaruar kryeministri Zoran Zaev, pas mbarimit të mbledhjes së kryesisë së LSDM-së.


“Atë që e thash dhe kjo është e fundja. Pres përgjigje edhe nga Ali Ahmeti, edhe nga Afrim Gashi, Menduh Thaçi, dhe me të tjerët që janë pjesë e koalicionit qeveritar. . Kemi funksionar të dobët që duhet të zëvendësohen”, tha kryeministri Zaev, raporton SHENJA.
I pyetur se nëse ai duhet të jep dorëheqje, Zaev tha se as që i shkon ndërmend të dorëhiqet.
“Kjo qeveri ka zgjidhur gjitha çështjet e hapura dhe nuk shoh arsye që Zoran Zaev të jep dorëheqje. Kemi zgjidhur çështjet ndëretnike, po shkojmë drejt qytetarëve. Kemi zgjidhur problemin me Bullgarinë me Greqinë. Kemi parametrat ekonomike. Presim ekspansion ekonomik. Është duke u ulur papunësia. Nuk
më shkon ndërmend të jap dorëheqje”, tha Zaev, raporton SHENJA.
Zaev shtoi se nëpërmjet një procesi të tillë ata do të jenë edhe më afër qytetarëve dhe plotësimit të kërkesave të tyre.
Zaev tha se presin kuadro të reja të vijnë në postet ministrore dhe jo të ketë rotacione.

Flash Lajme