Mali i Zi

Colors: Purple Color

Nga Drejtoria për Punë Inspektuese paralajmëruan se me 1 maj në Bregdet do të nis kontrolli i rritur i cili do të zgjasë deri në fund të gushtit.

Siç theksohet, për këto aktivitete do të angazhohen mbi 60 inspektorë nga Inspektorati Turistik, i Tregut, i Punës dhe ai Shëndetësor dhe Sanitar.

Në kuadër të përgatitjeve për sezoni turistik Komuna e Ulqinit, në bashkëpunim me NP “Veprimtaritë Komunale” dhe “Parking Shërbimin”, vazhdon me vendosjen e sinjalizimit vertikal dhe horizontal.

Nga mesnata, gjegjësisht nga enjtja në të premten kjo punë do të kryhet në rrugën kryesore të qytetit, gjegjësisht në aksion prej kafenesë “Palma” deri tek restoranti “Alfa”.

Ndërmarrja Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare këto ditë vendosi vinçin elektrik për nxjerrjen dhe uljen e anijeve të vogëla në portin e vogël Kaceme.

Thuhet se i tërë konstruksioni i vinçit është prej çelikut, antindryshk, pra i mbrojtur nga ndikimi i detit dhe i pajisur me mjetin për sigurimin nga mbingarkesa.

Flash Lajme