Mali i Zi

Colors: Purple Color

Lidhja Demokratike në Mal të Zi, partia e parë politike e shqiptarëve në Malin e Zi e formuar më 09.09.1990, në Tuz të Malësisë, e cila aktivitetin e saj politik e ushtroi në të gjitha trojet ku sot shqiptarët janë autoktonë në Malin e Zi, për më shumë se një çerek shekulli, përsëri mbetet faktor i rëndësishëm në skenën politike me strategji të qartë të zgjidhjes së shumë problemeve dhe nevojave të shqiptarëve në Malin e Zi.

Grupi i qytetarëve, i cili me 2 janar inicioi aksionin human të ndarjes së porcioneve falas, u takua sot me kryetarin e Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq.

Me kënaqësi të ndërsjellët u arrit marrëveshja de Komuna do të jetë partner në këtë aksion humanitar, si gjatë kohëzgjatjes së aksionit të ndarjes së porcioneve falas, ashtu edhe në periudhën e ardhshme, kur Ulqini, si shumë qytete në Mal të Zi do të bëhet me Kuzhinë Popullore.

Flash Lajme