Mali i Zi

Colors: Purple Color

Përfaqësuesit e Ministrisë së Bujqësisë dhe të Zhvillimit Rural dhe të Drejtorisë për Sigurinë Ushqimore dhe Punë Fitosanitare vizituan sot lumin Buna dhe vërtetuan se në shumë lokacione në rrjedhën e sipërme, pranë bregut, në pjesën prej grykëderdhjes deri në vendbanimin Reç, gjenden sasi të konsiderueshme të qeseve të plastikës me pula të ngordhura, si dhe lopë dhe derra të cofëta.

Ministri për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave Mehmed Zenka me bashkëpunëtorët e tij, në mesin e të cilëve ishte edhe sekretari i përgjithshëm i këtij dikasteri qeveritar Valon Dasharami, pak ditë më parë zhvilluan disa takime në Tiranë.

Sot kemi qenë të privilegjuar me praninë e gjyshërve tonë.

Vendi ynë ka ditur të ruaj marrëdhëniet familjare. Lidhja në mes te fëmijëve dhe gjyshërve luan një rol kryesorë në segmentin familjarë, një lidhje me dashuri të pakushtëzuar që njerëzit mund ta krijojnë, ku në njërën anë gjyshërit nipat dhe mbesat i bëjnë të lumtur, ndërsa nga ana tjetër me gjyshërit fëmijëve jeta iu bëhet më lehtësuese dhe më e vetbesueshme.

Flash Lajme