Mali i Zi

Colors: Purple Color

Duke ndjerë dhimbje të thellë për fatkeqësinë natyrore të bashkëkombasve në Shqipëri,  populli i Krajes këtyre ditëve grumbulloi ndihma për të prekurit nga termeti. Kështu punëtorët e shkollës “Gj. K. – Skënderbeu“ grumbulluan 1.420 euro e 20 dollarë, Shoqata e grave “Kranjania” për dy ditë mblodhi  850 euro e350 dollarë dhe një sasi të konsiderueshme veshëmbathje, batanije , mjete për mirëmbajtjën e higjenës etj.

Komunat të cilët kanë më shumë se 10.000 banorë duhet të formojnë njësinë e veçantë për auditin e brendshëm, thuhet në vendimin e Qeverisë së Malit të Zi.

Siç theksohet, ky organ duhet të formohet në katër muajt e ardhshëm në 15 vetëqeverisje vendore, duke përfshirë këtu edhe Komunën e Ulqinit.

Flash Lajme