Mali i Zi

Colors: Purple Color

Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit kërkoi nga Drejtoria për Punë Inspektuese të forcojë kontrollin e agjencive turistike dhe të akomodimit privat sepse ekzistojnë indikacionet që e dëmtojnë rëndë buxhetin shtetëror.

NP “Ujësjellësi Rajonal Bregdeti Malazez” edhe këtë sezon respekton obligimin dhe në mënyrë të vazhdueshme furnizon me ujë territorin e Komunës së Ulqinit.

“Gjatë këtij muaji marrim 40 litër ujë në sekondë, gjegjësisht 15 litër më shumë se në korrik”, tha për Portalin Ul-info drejtori i NP “Ujësjellës dhe Kanalizim” Mr.

Flash Lajme