Mali i Zi

Colors: Purple Color

Nga “Parking Servisi” uruan Kurban Bajramin të gjithë qytetarëve dhe turistëve të besimit Islam.

Drejtori ekzekutiv i kësaj kompani Aleksandër Jacoviq tha për Portalin Ul-info se me këtë rast ditën e parë të festës, të dielën, me 11 gusht, parkimi në parkingjet publike në territorin e Komunës së Ulqinit do të jetë falas.

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq të gjithë besimtarëve myslimanë i uron festën e Kurban Bajramit.

“Të dashur besimtarë Më lejoni që,në këtë ditë të shenjtë të kremtimit të Festës së Kurban Bajramit, në këtë moment simbol të shprehjes së flijimit dhe sakrificës së njeriut në emër të besimit të Zotit dhe të dashurisë për njeriun, t’ju shpreh urimet e mia më të mira e më të përzemërta.

Dita e Parë e Kurban ose Haxhi Bajramit festohet të dielën, me 11 gusht, njoftohet nga Bashkësia Islame.

Siç theksohet, namazi i sabahut atë ditë në të gjithë xhamitë në territorin e komunës së Ulqinit do të falet në 5.15, ndërsa namazi i Bajramit në 6.20.

Flash Lajme