Mali i Zi

Colors: Purple Color

Ndërtimin e portit të peshkatarëve në Kepin e Gjeranave, me vlerë disa dhjeta milion euro, do ta financojë Banka Botërore.

Siç shkruajnë “Dnevne Novine”, qeveria aktuale i krijoi të gjitha parakushtet, që pas përfundimit të Shqyrtimit publik për Studimin shtetëror të lokacionit, të fillojë realizimi i këtij projekti të rëndësishëm.

Rruga ime për në vendlindje ia ka vlejtë.

Me 30 gusht u mbajtën zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi dhe per fat te mire koalicionet shqiptare fituan 2 deputet.

Uroj nga zemra fitoren te dyve koalicioneve e posaçërisht koalicionin ,,Bashkë nji za” të cilët ishin të kritikuar, nënvlerësuar dhe sulmuar nga “tokat amë” sepse u sollën si dy njerka, kurse koalicioni ,”Lista shqiptare”, kishte përkrahje nga dy nëna, Shqipëria dhe Kosova.

Flash Lajme

Më të lexuarat