Mali i Zi

Colors: Purple Color

Në zgjedhjet e ardhshme parlamentare të drejtë vote në Ulqin kanë 20.376 votues, njoftohet nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ).

Siç thuhet, ato të drejtën e vet do të kenë mundësi ta shfrytëzojnë në gjithsej 38 vendvotime në territorin e kësaj komune.

Medjurecki Potok canyon, Montenegro 2016.
© www.dimitrijeostojic.com

Rreth dhjetë kilometër në periferinë e Ulqinit, në shpatet e Rumisë, gjendet kanioni i Megjureçit. Bëhet fjalë për margaritarin ndër kanionet dhe potencial fantastik për të gjithë ato që merren me kanioning, por edhe me të varurit nga adrenalina.

Komuna e Ulqinit edhe këtë vit do të sigurojë libra shkollorë falas për të gjithë nxënësit që fillojnë në klasën e parë në shkollat fillore në Komunën e Ulqinit.

Përmes kësaj lloj përkrahje, Komuna e Ulqinit tregon vëmendje të veçantë për fëmijët që do të fillojnë një kapitull të ri në jetën e tyre, me dëshirë për shumë sukses në shkollimin e tyre  të ardhshëm.

Këto ditë të gushtit në rivierën e Ulqinit pushojnë pak më shumë se 4.000 mysafirë të evidentuar, njoftohet nga Organizata Turistike.

Shumica e mysafirëve janë nga rajoni, e si presin në këtë institucion, numri i mysafirëve në postsezon do të jetë pak më i lartë.

Flash Lajme

Më të lexuarat