Përfaqësuesit e mediumeve të njohura gjermane qëndrojnë këto ditë në vizitën studimore në Mal të Zi, ndërsa dje vizituan Ulqinin.

Siç u njoftua nga Organizata Turistike lokale, nëntë gazetarë gjerman ishin të mrekulluar nga bukuritë natyrore të Ulqinit, monumentet kulturore dhe ofertën turistike të komunës.

Sipas të dhënave të OT-së, këtë vit çdo i dhjeti mysafirë në rivierën e Ulqinit kishte pasaportë gjermane.

Flash Lajme

Më të lexuarat