Sot kemi qenë të privilegjuar me praninë e gjyshërve tonë.

Vendi ynë ka ditur të ruaj marrëdhëniet familjare. Lidhja në mes te fëmijëve dhe gjyshërve luan një rol kryesorë në segmentin familjarë, një lidhje me dashuri të pakushtëzuar që njerëzit mund ta krijojnë, ku në njërën anë gjyshërit nipat dhe mbesat i bëjnë të lumtur, ndërsa nga ana tjetër me gjyshërit fëmijëve jeta iu bëhet më lehtësuese dhe më e vetbesueshme.

Kjo do ti ndihmojë që në të ardhmen të bëhen të suksesshëm por çka është më e rëndësishme të bëhen njerëz te mirë.

Fëmijët me plot buzëqeshje recituan dhe vallëzuan për gjyshërit e tyre të dashur.

Flash Lajme