Kosova

Policia e Kosovës pas pranimit të informacioneve dhe hetimeve të zhvilluara, ka bërë arrestimin e një personi të dyshuar për veprën penale “Falsifikim i parasë”.

“Policia e Kosovës përmes rrugëve operative me datë 16.09.2020 ka pranuar informacione se një person i dyshuar është duke prodhuar para të falsifikuara në bankënota të ndryshme si : 5 (pesë), 10 (dhjetë) dhe 20 (njëzet) euro.

Me motot ”Poshtë Patriarkati“, “Jom njeri, s’jom rob”, “Edhe sa thirrje të humbura”, “Gjyqësor Kanunor”, Organizata Replikë dhe përfaqësues të shoqërisë civile kanë protestuar të mërkurën në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, në kërkim të përgjegjësisë institucionale për mos reagim në mbrojtje të të drejtave të grave.

Flash Lajme

Më të lexuarat