Kosova

Një ish-ushtar i UÇK_së nga zona e Dukagjinit ka ndërruar jetë. Ai është ish ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Nasuf Mjekiqi.

Lajmin e ka bërë të ditur, kryeministri në largim Ramush Haradinaj.

KosovaPress ka realizuar një anketë në të cilën kanë votuar 1224 respodentë të cilët kanë votuar në nëse duhet të ketë zgjedhje apo jo.

Janë 887 respodentë ose 72 përqind, që kanë votuar pro zgjedhjeve dhe 312 ose 25 përqind që kanë votuar kundër zgjedhjeve të jashtëzakonshme, që pritet të mbahen pas disa muaj.

Flash Lajme